SKUPAJ IZ STISKE

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

Prometna nesreča je tako za poškodovanega kot za njegove svojce in prijatelje močan stres. Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.
Psihološka pomoč je namenjena vsem, ki:
  • so se v prometni nesreči poškodovali in ali pa so se v prometni nesreči poškodovali njihovi svojci,
  • so v prometni nesreči izgubili svojega bližnjega,
  • so povzročili prometno nesrečo.

Vodja programa:
  • dr. Urša Čižman Štaba, spec. klin. psih.

Sodelujoči izvajalci:
  • dr. Vesna Radonjič Miholič, spec. klin. psih.
  • dr. Alenka Sever, spec. klin. psih.
  • Robert Štaba – predsednik Zavoda Varna pot


AktivnostiIzvajalciTerminiOstalo
Individualna strokovna psihološka terapijadr. Urša Čižman Štaba, dr. Vesna Radonjič Miholič, dr. Alenka SeverIndividualni termini, v dogovoru z uporabnikiTrajanje: 45 min.
Skupinska terapija dr. Vesna Radonjič MiholičDrugi in četrti ponedeljek v mesecu ob 17.30 uri (zaradi ukrepov Vlade RS za zajezitev širjenja okužb z SARS-CoV-2 se skupinska terapija trenutno NE IZVAJA)Trajanje: 90 min
Skupina za neformalno druženje Robert ŠtabaPo dogovoruTrajanje: 90 – 120 min.
Informiranje in svetovanje po telefonu in preko spletne pošte Vsi izvajalciTelefonska številka in spletna pošta sta dosegljivi 24h/dan05 995 50 22 info@varna-pot.si


Aktivnosti potekajo na sedežu Zavoda Varna pot, na naslovu: Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana.
Za udeležbo na srečanju se je potrebno predhodno prijaviti preko elektronske pošte: info@varna-pot.si ali telefonske številke: 05 995 50 22 ali 040 302 361.

Projekt podpirata: