Scroll Top
Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Za začetek tedna na Gorensjko

os-janeza-mencingerja-bohinjska-bistrica-zavod-varna-pot-delavnica-promet-preventiva-varnost-aktivnost 1

Za začetek predprazničnega tedna smo zadihali svež gorenjski zrak. Z moderatorji Zavoda Varna pot smo se odpravili v Bohinj, kjer smo učencem vse od šestega pa do devetega razreda osvetlili področja varne mobilnosti. V aktivnostih, ki smo jim jih pripravili, so zavzeto sodelovali in srkali novo znanje.

Verjamemo, da bodo slišano z navdušenjem prenašali vsem, ki jih imajo radi in od zdaj naprej še bolj odgovorno skrbeli, da se bodo z vseh poti vračali domov zdravi, celi in živi!

Hvala za povabilo in tople sprejem!

Občini Bohinj pa se iskreno zahvaljujemo za podporo naših programov, ki bodo prispevali k oblikovanju varnejšega okolja za otroke ter pomagali uresničevati Vizijo NIČ!

Več o naših programih za vrtce, OŠ in SŠ

Related Posts

TINA KLEMENČIČ

Ljubezen in strast do dela z otroki sta ji bili dani v zibelko. Tako je študij, z njim poklic in skoraj desetletje ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja za predšolske otroke, rdeča nit njenega zivljenja.

Razumevanje razvojnih in čustvenih potreb otrok z vesljem prenaša iz profesionalnega dela v lastno družino in obratno. S svojim krativnim razmišljanjem, vrednotami, zgledom in metodami učenja bo v programe “Živimo Vizijo NIČ” za otroke in mladostnike vnesla dodaten kreativni segment raziskovanja in učenja. Svet trajne in varne mobilnosti sta nedvomno vsebinska izziva prihodnosti, katera želi najmlajšim in njihovim staršem približati, jih nanju pripraviti ter jih opolnomočiti. Možnosti in priložnosti so tako v Sloveniji kot v naših programih na vsakem koraku. “Spoznajte jih!” vam sporoča v izziv.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12-letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 je izvajala strokovne naloge vodje projekta, s 1. oktobrom 2023 pa je imenovana v programsko vodjo.