Scroll Top
Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Zavod Varna pot v svoje vrste vabi študente za delo z otroki in mladostniki

postani-moderator-zavoda-varna-pot

Te navdihuje delo z otroki in mladostniki? Si strasten/na zagovornik/ca varne mobilnosti? Bi postal/a del ekipe, ki otroke in mladostnike spodbuja k odgovornem ravnanju v prometu? Imamo odlično priložnost zate!

Zavod Varna pot išče energično osebo, ki bo s svojo kreativnostjo in predanostjo vodila delavnice na temo varne mobilnosti za otroke in mladostnike v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

Kaj pričakujemo:

  • Veselje do dela z otroki in mladostniki.
  • Kreativnost in inovativnost pri oblikovanju predstav in delavnic.
  • Razumevanje pomembnosti varne mobilnosti in pripravljenost to znanje deliti.
  • Dobre komunikacijske sposobnosti.
  • Dobrodošle izkušnje z vožnjo kombija, ne pa obvezne.

Ponujamo:

  • Dinamično delovno okolje z možnostjo kreativnega izražanja.
  • Sodelovanje z otroki in mladimi ter razvijanje njihove ozaveščenosti.
  • Priložnost za osebno in profesionalno rast.
  • Fleksibilen urnik (delo večinoma dopoldansko, med tednom).

Če imaš željo postati del ekipe, ki gradi varno prihodnost naših najmlajših, pošlji svojo prijavo na info@varna-pot.si, pokliči na 040 302 361 ali se prijavi na spodnjih študentskih servisih.

Kaj o sodelovanju povedo naši moderatorji?


Kaj o svojih izkušnjah povedo naši moderatorji si lahko preberete tukaj.

Related Posts

TINA KLEMENČIČ

Ljubezen in strast do dela z otroki sta ji bili dani v zibelko. Tako je študij, z njim poklic in skoraj desetletje ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja za predšolske otroke, rdeča nit njenega zivljenja.

Razumevanje razvojnih in čustvenih potreb otrok z vesljem prenaša iz profesionalnega dela v lastno družino in obratno. S svojim krativnim razmišljanjem, vrednotami, zgledom in metodami učenja bo v programe “Živimo Vizijo NIČ” za otroke in mladostnike vnesla dodaten kreativni segment raziskovanja in učenja. Svet trajne in varne mobilnosti sta nedvomno vsebinska izziva prihodnosti, katera želi najmlajšim in njihovim staršem približati, jih nanju pripraviti ter jih opolnomočiti. Možnosti in priložnosti so tako v Sloveniji kot v naših programih na vsakem koraku. “Spoznajte jih!” vam sporoča v izziv.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12-letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 je izvajala strokovne naloge vodje projekta, s 1. oktobrom 2023 pa je imenovana v programsko vodjo.