Scroll Top
Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Dan miganja ZAME – brezplačni kuponi

Azra_600-x-300-px-5
DAN MIGANJA ZAME

Številni otroci in učenci so skupaj z nami in Generalijevim projektom “Varno ima vedno prav” rajali in prepevali z istoimensko pesmijo Trkaja. Tokrat pa vas v imenu Generalija vabimo na družinski rekreativni dogodek na prostem – Dan miganja ZAMEsoboto, 16. 9. 2023, ki bo v Arboretumu Volčji Potok.

Za otroško animacijo bomo poskrbeli z izvedbo Repkov Trkaja. Najmlajši bodo uživali v družbi Azre in plesne šole Libero Dance Center, Zavod Mala ulica bo predstavil poučno predavanje »Vloga odraslih pri razvoju otrokovih možganov». Simona Krumpestar, dipl. babica in  Petra Pirc, dipl. psihologinja, pa bosta predavali o materinstvu. 

Ko se boste pridružili vadbam Nuše Gnezda (Fitmami vadba) in ostalim vaditeljem, bo organizirano varstvo otrok. Več o programu tukaj. 

KAKO do BREZPLAČNE vstopnice?

Prenesite si kupon za brezplačen obisk dogodka, ki omogoča vstop za eno odraslo osebo in dva otroka do 14. leta. Prihranili boste kar 21 EUR.


Sorodne objave

TINA KLEMENČIČ

Ljubezen in strast do dela z otroki sta ji bili dani v zibelko. Tako je študij, z njim poklic in skoraj desetletje ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja za predšolske otroke, rdeča nit njenega zivljenja.

Razumevanje razvojnih in čustvenih potreb otrok z vesljem prenaša iz profesionalnega dela v lastno družino in obratno. S svojim krativnim razmišljanjem, vrednotami, zgledom in metodami učenja bo v programe “Živimo Vizijo NIČ” za otroke in mladostnike vnesla dodaten kreativni segment raziskovanja in učenja. Svet trajne in varne mobilnosti sta nedvomno vsebinska izziva prihodnosti, katera želi najmlajšim in njihovim staršem približati, jih nanju pripraviti ter jih opolnomočiti. Možnosti in priložnosti so tako v Sloveniji kot v naših programih na vsakem koraku. “Spoznajte jih!” vam sporoča v izziv.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12-letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 je izvajala strokovne naloge vodje projekta, s 1. oktobrom 2023 pa je imenovana v programsko vodjo.