Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Vrtec Leskovec je obiskal Vilko

zavod-varna-pot-lutkovna-predstava-pikapoka-vrtec-leskovec-krsko-varnost-promet (18)

Vrtec Leskovec je tokrat obiskal razigrani Vilko, ki je otrokom na zabaven način osvetlili njihovo vlogo pešca v prometu ter jim predstavil izzive, ki jih čakajo na cesti.

Vilko je skupaj z ostalimi prometnimi junaki in s pomočjo otrok spoznal pomembnost uporabe kresničke in drugih odsevnih elementov v prometu, ki nam pripomorejo k vidni in varni udeležbi v prometu. 

Hvala vzgojiteljicam in otrokom za topel sprejem ter aktivno sodelovanje! Iskrena hvala tudi Zavarovalnici Generali, ki je omogočila izvedbo predstave za otroke, v sklopu projekta Varno ima vedno prav.


Sorodne objave

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.