Scroll Top
Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Iščemo okrepitve: priložnost za študentsko delo na Zavodu Varna pot

zavod-varna-pot-studentsko-delo-animator-delo-z-otroki-delavnice-predstave-prijava

Si polnoleten/a, odgovoren/a ter želiš deliti pomembna znanja o varni mobilnosti? Iščemo motivirane posameznike, ki se bodo pridružili naši ekipi pri izvajanju programov s področja varne mobilnosti!

Zakaj se pridružiti Zavodu Varna pot?
  • Priložnost za delo z otroki in mladostniki ter soustvarjanje varnejše prihodnosti.
  • Izkušnje z animacijo, vodenjem skupin ter predstavitvami.
  • Možnost izpopolnjevanja veščin v izobraževanjih s področja prometne varnosti.
  • Fleksibilen urnik večinoma med tednom, aktivnosti pa so znane 1 mesec vnaprej.
  • Sodelovanje pri različnih dogodkih in prireditvah po vsej Sloveniji.
  • Možnost razvijanja novih, lastnih idej.
Kaj pričakujemo:
  • Zanesljivost, odgovornost ter veselje do dela z ljudmi.
  • Samostojnost pri izvajanju delavnic in predstav.
  • Izpit za avto in izkušnje z vodenjem skupin ter animacijo otrok so zaželene.
Kako se prijaviti?

Če si navdušen/a nad idejo soustvarjanja varnejšega okolja in imaš željo po aktivnem delu, te vabimo, da nam pošlješ svojo prijavo na info@varna-pot.si ali se prijavi na spodnjih študenstkih servisih.

Ne zamudi priložnosti postati ambasador varne mobilnosti in pustiti svoj pečat na prihodnosti! Skupaj soustvarjamo varnejšo prihodnost za vse.


Kaj o svojih izkušnjah povedo naši moderatorji si lahko preberete tukaj.

Related Posts

TINA KLEMENČIČ

Ljubezen in strast do dela z otroki sta ji bili dani v zibelko. Tako je študij, z njim poklic in skoraj desetletje ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja za predšolske otroke, rdeča nit njenega zivljenja.

Razumevanje razvojnih in čustvenih potreb otrok z vesljem prenaša iz profesionalnega dela v lastno družino in obratno. S svojim krativnim razmišljanjem, vrednotami, zgledom in metodami učenja bo v programe “Živimo Vizijo NIČ” za otroke in mladostnike vnesla dodaten kreativni segment raziskovanja in učenja. Svet trajne in varne mobilnosti sta nedvomno vsebinska izziva prihodnosti, katera želi najmlajšim in njihovim staršem približati, jih nanju pripraviti ter jih opolnomočiti. Možnosti in priložnosti so tako v Sloveniji kot v naših programih na vsakem koraku. “Spoznajte jih!” vam sporoča v izziv.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12-letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 je izvajala strokovne naloge vodje projekta, s 1. oktobrom 2023 pa je imenovana v programsko vodjo.