Scroll Top
Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

30 let Porsche Slovenija

ps_30_let_poslo_si_zavod_varna_pot_park_varne_mobilnosti2
Dobri projekti, ki spreminjajo prihodnost

Porsche Slovenija ob praznovanju 30 let delovanja ‘Podpiraj dobre projekte, ki spreminjajo prihodnost’. Ob tem so zapisali:

“Pri Porsche Slovenija letos praznujemo trideset let svojega uspešnega delovanja. Jubilejno leto je sestavljeno iz odprtega dialoga, prepletanja vrednot, v katere verjamemo in jim sledimo, ter vrhunskih partnerskih projektov. Cilji so jasni, izjemno pomembno pa je tudi, da se na poti do njih pišejo dobre in srčne zgodbe. Za boljši jutri, že danes.”

Iskrene čestitke

Čestitke našemu partnerju ob 30-letnici delovanja in iskrena hvala za podporo Parku varne mobilnosti.

Ob praznovanju 30-letnice Porsche Slovenija namreč izpostavlja in podpira šest vrhunskih projektov, za katerimi stojijo predani posamezniki in organizacije:

“Šest projektov in šest oseb, ki živijo enako vizijo: pripraviti vse pogoje za to, da bo jutrišnji dan boljši, lepši in prijaznejši. Hvala vsem, da se trudite in nikoli ne odnehate. In hvala za zaupanje, le skupaj smo lahko najboljši.”

Podpora Parku Varne mobilnosti

Izredno nas veseli, da se je med omenjemi šestimi projeti znašel tudi Park varne mobilnosti:

Vir: poslo.si

TINA KLEMENČIČ

Ljubezen in strast do dela z otroki sta ji bili dani v zibelko. Tako je študij, z njim poklic in skoraj desetletje ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja za predšolske otroke, rdeča nit njenega zivljenja.

Razumevanje razvojnih in čustvenih potreb otrok z vesljem prenaša iz profesionalnega dela v lastno družino in obratno. S svojim krativnim razmišljanjem, vrednotami, zgledom in metodami učenja bo v programe “Živimo Vizijo NIČ” za otroke in mladostnike vnesla dodaten kreativni segment raziskovanja in učenja. Svet trajne in varne mobilnosti sta nedvomno vsebinska izziva prihodnosti, katera želi najmlajšim in njihovim staršem približati, jih nanju pripraviti ter jih opolnomočiti. Možnosti in priložnosti so tako v Sloveniji kot v naših programih na vsakem koraku. “Spoznajte jih!” vam sporoča v izziv.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12-letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 je izvajala strokovne naloge vodje projekta, s 1. oktobrom 2023 pa je imenovana v programsko vodjo.