Scroll Top
Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Vilko na obisku na II. osnovni šoli Celje

II-os-celje-zavod-varna-pot-predstava-delavnica-Vilko-promet-varnost-igra-cesta-prometni-znak

Iskrena hvala podjetju KP Motor d.o.o., ki je z igrano predstavo Vilko zasije na potepu razveselilo učence 1. in 2. razreda na II. osnovni šoli Celje in en velik objem učiteljici ge. Novak za prijazen sprejem in odlično organizacijo.

Otroci so Vilku pomagali pospraviti Malo mesto, postaviti prometne znake ter najti način, kako biti viden in varen v prometu.

Pomembno je, da s predajanjem načel varne mobilnosti začnemo že pri najmlajših in jih naučimo strpnosti, potrpežljivosti in odgovornosti.

Hvala Celje!


VAŠA PODPORA NAM VELIKO POMENI

Podprite nas na naši nadaljni poti:

  • naročite naše preventivno-izobraževalne programe za vse starosti:

Na Zavodu Varna pot že vrsto let izvajamo preventivno-izobraževalne programe za otroke od vrtca pa vse do srednje šole. Programi, ko smo jih razvili ob pomoči visoko usposobljenih pedagogov, psihologov in drugih strokovnjakov, so ustrezno prilagojeni glede na starost udeležencev in njihove sposobnosti. Izvajamo pa jih po celi Sloveniji. Od leta 2007 smo v naše aktivnosti vključili že več kot 192.467 otrok in mladostnikov.

  • donirajte za izvedbo programov:

VIZIJA NIČ – NAŠE VODILO

Za nemo statistiko stojimo ljudje z imeni in priimki. Izberimo zdravje in življenje. Sledimo VIZIJI NIČ.

Sorodne objave

TINA KLEMENČIČ

Ljubezen in strast do dela z otroki sta ji bili dani v zibelko. Tako je študij, z njim poklic in skoraj desetletje ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja za predšolske otroke, rdeča nit njenega zivljenja.

Razumevanje razvojnih in čustvenih potreb otrok z vesljem prenaša iz profesionalnega dela v lastno družino in obratno. S svojim krativnim razmišljanjem, vrednotami, zgledom in metodami učenja bo v programe “Živimo Vizijo NIČ” za otroke in mladostnike vnesla dodaten kreativni segment raziskovanja in učenja. Svet trajne in varne mobilnosti sta nedvomno vsebinska izziva prihodnosti, katera želi najmlajšim in njihovim staršem približati, jih nanju pripraviti ter jih opolnomočiti. Možnosti in priložnosti so tako v Sloveniji kot v naših programih na vsakem koraku. “Spoznajte jih!” vam sporoča v izziv.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12-letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 je izvajala strokovne naloge vodje projekta, s 1. oktobrom 2023 pa je imenovana v programsko vodjo.