Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Vizija NIČ v Ljubljanskih mlekarnah

ljubljanske-mlekarne-zavod-varna-pot-predavanje-vizija-nic-varna-mobilnost

Robert Štaba, predsednik ZVP je v letu 2021 o Viziji NIČ in varni mobilnosti že predaval zaposlenim v podjetju Ljubljanske mlekarne d.o.o. v Ljubljani, tokrat pa je predavanje Živimo Vizijo NIČ izvedel za zaposlene v Mariboru.


Kaj je Vizija NIČ? Vizija NIČ je filozofija iskanja pozitivnih rešitev, s katerimi lahko omilimo tragične posledice prometnih nesreč.

Naša izbira je varna mobilnost. Mobilnost vrednot, spoštovanja lastnega in tujega zdravja ter življenja, ekološka, moderna, prijazna, strpna … In soustvarjamo jo mi. Z našo lastno odločitvijo in zavezo. Storil bom vse po svojih najboljših močeh, da bo cilj VIZIJE NIČ zaživel v meni, v moji družini, podjetju, lokalni skupnosti, državi. Naj bo to moj poklon življenju in naši družbi.

Prispevajte svoj delež k u resničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Sorodne objave

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.