Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Pridružimo se krvodajalski akciji

zavod-varna-pot-rdeci-kriz-slovenije-daruj-kri
KRVODAJALSKA AKCIJA

V Sloveniji vsak dan potrebujemo 350 darovalcev krvi. Darovanje krvi je preprosto a plemenito in nesebično dejanje, ki rešuje življenja. Tudi prometne nesreče so pogosto dogodki, kjer so potrebe po krvi velike.

Na Zavodu Varna pot smo se odločili, da se v aprilu pridružimo krvodajalski akciji. Akcije potekajo skozi celo leto, celoten seznam je objavljen na povezavi, kjer so na voljo tudi informacije kako poteka proces darovanja krvi in kdo je primeren darovalec.

Tudi vas pozivamo, da se nam pridružite. Vsak po svojih močeh pomagamo tistim, ki nas potrebujejo.

zgodba s srečnim koncem

Sorodne objave

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.