Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Izobraževanje moderatorjev

izobrazevanje-moderator-student-zavod-varna-pot-nove-vsebine-delavnica-vrtec-osnovna-sola-srednja-sola-1

»Vedno se lahko naučiš nekaj novega in dobiš nove uporabne ideje, tudi če si že izvajal delavnice, so izkušnje ostalih moderatorjev zelo dobrodošle.«

Saloma, moderatorka ZVP

Včeraj in danes imamo za naše moderatorje praktično usposabljanje, v katerega so vključeni tako izkušeni kot novi moderatorji. Prejšnji mesec smo izvedli teoretično izobraževanje, kjer so moderatorji pridobili informacije o Zavodu, načinu dela in naših programih. V sklopu praktičnega usposabljanja pa smo natančno pregledali konkretne aktivnosti iz naših delavnic.

Po miselnem naporu pa smo se nagradili s pico!


Sorodne objave

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.