Scroll Top
Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Soustvarjam Čisto nulo za čisto vest – Informativa 2023

ZVP_CISTA-NULA_web-background-2-scaled-thegem-blog-default

Pozor, pozor 14. Informativa je nazaj! Poiščite vse informacije o nadaljnjem izobraževanju na 1 mestu! Tudi mi bomo tam! Obiščite nas 20. in 21. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in nas povprašajte stvari, ki vas zanimajo o naših preventivnih akcijah in programih!

Preizkusiš lahko ‘pijana’ očala, izveš kako deluje alkotest, sodeluješ v anonimni raziskavi… mogoče si lahko prislužiš celo nagrado. Naše izkušene moderatorke vam bojo z veseljem podale informacije in odgovorile na vprašanja.

Zavodu Varna pot z akcijo Čista nula, čista vest in številnimi drugimi preventivnimi programi opozarjamo na problematiko alkohola in prepovedanih substanc. Razbijamo mite, razrešujemo dileme in mlade na podlagi praktičnih prikazov/izkustvenih dejavnosti opolnomočimo za razvoj kritičnega razmišljanja s katerim želimo doseči ničelno toleranco do vseh substanc.

Obiščite nas in spoznajte kako lahko ravno vi skozi projekte in programe pomagate soustvarjati varno mobilnost.

VEČ O AKCIJI:

KAKO ZAUŽITJE ALKOHOLA VPLIVA NA ČLOVEKA MED VOŽNJO?

Related Posts

TINA KLEMENČIČ

Ljubezen in strast do dela z otroki sta ji bili dani v zibelko. Tako je študij, z njim poklic in skoraj desetletje ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja za predšolske otroke, rdeča nit njenega zivljenja.

Razumevanje razvojnih in čustvenih potreb otrok z vesljem prenaša iz profesionalnega dela v lastno družino in obratno. S svojim krativnim razmišljanjem, vrednotami, zgledom in metodami učenja bo v programe “Živimo Vizijo NIČ” za otroke in mladostnike vnesla dodaten kreativni segment raziskovanja in učenja. Svet trajne in varne mobilnosti sta nedvomno vsebinska izziva prihodnosti, katera želi najmlajšim in njihovim staršem približati, jih nanju pripraviti ter jih opolnomočiti. Možnosti in priložnosti so tako v Sloveniji kot v naših programih na vsakem koraku. “Spoznajte jih!” vam sporoča v izziv.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12-letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 je izvajala strokovne naloge vodje projekta, s 1. oktobrom 2023 pa je imenovana v programsko vodjo.