Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Nov program Bodi TI s strani učencev sprejet z odliko

Bodi-TI_OS-Dobrepolje_19122022-9

Danes smo na OŠ Dobrepolje izvedli najnovejšo delavnico Bodi TI.

Slednja je sad dvoletne evalvacije in analiz naših programov zv0zi 5x STOP je KUL, kjer so učenci in učitelji izrazili željo in potrebo po bolj specifični tematiki, ki pesti slušatelje in družbo… torej še več poudarka na proaktivnih vsebinah o alkoholu in prepovedanih substancah- vse z namenom, da se doseže cilj Vizije NIČ.

Izvedbo delavnice omogoča:

Prispevajte svoj delež k uresničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Sorodne objave

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.