Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Veseli december je tu!

ČNČV Ljubljana 02122022 (9)

V decembru potekajo številne prireditve in zabave. Želimo si, da obiskovalci doživite skupne radostne, vesele in zabavne trenutke. Še več, naj bo druženje v predprazničnem in prazničnem času nekaj, kar si bomo za vedno vtisnili v spomin.

Naj pa bo poskrbljeno tudi za varnost. Letos smo med vami mi, moderatorji Zavoda Varna pot z akcijo Čista nula, čista vest skupaj z Mestno občino Ljubljana, Ministrstvom za zdravje, Uradom RS za mladino, Agencijo za varnost prometa, Policijo, Generali Zavarovalnico in Porsche Slovenija.
Da bodo vaše poti in udeležba v prometu varna, lahko pri nas preverite, ali je kak kozarček le preveč.

Danes so to možnost imeli obiskovalci praznične Ljubljane in gostje prednovoletne zabave BNI Ilirija. Tiste, ki so trezni oz. 0.0 udeleženci v prometu, smo nagradili, ostale pa pozvali, da sprejmejo najboljšo odločitev za pot domov:

  • javni prevoz
  • taksi
  • prevoz treznega prijatelja, partnerja, starša…

Naj vas zapeljejo trezni.

*Seznam terminov in lokacij, kje nas najdete v decembru bo v kratkem objavljen na spodnji povezavi:

Za več informacij o učinkih alkohola obiščite:

Sorodne objave

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.