Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Mednarodni posvet

Logarska dolina_24-25102022 (20)

Danes in jutri v Logarski dolini organiziramo mednarodni posvet o problematiki alkohola in prepovedanih substanc v prometu. Pridružili so se nam partnerji iz Avstrije, Srbije ter Bosne in Hercegovine in drug drugemu smo predstavili primere dobrih praks na področju preventive. Pozornost smo posvetili tudi delu na terenu #cistanulacistavest, v katerem se izkažejo naši moderatorji in ambasadorji.

Iskrena hvala podporniku Ministrstvo za zdravje za podporo pri izvajanja programa VARNA MOBILNOST BREZ ALKOHOLA IN PREPOVEDANIH SUBSTANC.

V sklopu programa med drugim izvajamo tudi terenske aktivnosti akcije Čista nula, čista vest, katere dolgoletni podporniki so:

Sorodne objave

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.