Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Na cesti nikdar nisi sam

4PD_vrtec Sečovlje_11102022 (4)

Danes smo za otroke iz vrtca Sečovlje izvedli delavnico 4 prometna deteljica, preko katere so se spoznali z različnimi vlogami, ki jih imajo v prometu. Otroci pravijo, da jim je najbolj všeč prometni poligon, kjer so lahko vozniki in pešci ter medvedek Miško, ki jim pokaže pravilno uporabo varnostnega pasu.

Po delavnici na slovenski obali pa se prileže sladoled.

Morda je slika naslednjega: 4 osebe, ljudje stojijo in znotraj

Oglejte si več o naših programih za OŠ:

Prispevajte svoj delež k uresničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.