Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči umrl motorist

PN 12072022

Policija poroča:

“12. 7. 2022 ob 17.52 se je na regionalni cesti izven naselja Šentjanž, Občina Rečica ob Savinji, zgodila prometna nesreča, v kateri ena oseba umrla.

46-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri Mozirja proti Radmirju. Izven naselja Šentjanž je zavijala levo, v tistem trenutku jo je prehitel 35-letni voznik motornega kolesa in trčil v osebni avtomobil. Zaradi hudih poškodb je voznik motornega kolesa na kraju nesreče umrl.”

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.