Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči umrl kolesar

PN 09072022

Spletni medij 24ur.com poroča:

“67-letnik se je s kolesom vozil po cesti od Šmartnega ob Paki proti Polzeli, ko je padel po vozišču. Žal so bile poškodbe prehude in je kljub pomoči umrl na kraju nesreče.

V kraju Podvin pri Polzeli se je v soboto, 9. julija, zgodila huda prometna nesreča, so sporočili celjski policisti. Okoli 14. ure je 67-letni kolesar vozil iz smeri Šmartnega ob Paki proti Polzeli in s kolesa padel po vozišču. Čeprav so mu na kraju nesreče nudili prvo pomoč, je moški tam umrl. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in zbrali obvestila, o nesreči pa bodo obvestili pristojno tožilstvo.”

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.