Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči je umrla mladoletna kolesarka

PN 28062022

Spletni medij 24ur.com poroča:

“Na regionalni cesti v Markovcih se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Trčila sta voznik tovornega vozila in kolesarka, ki je umrla na kraju nesreče. Zaradi nesreče je cesta Bukovci–Markovci do nadaljnjega zaprta.

Ob 12.40 so bili policisti PU Maribor obveščeni o prometni nesreči. V trčenju med tujim voznikom tovornega vozila, ki je vozil proti Hrvaški, in kolesarko, je bila mladoletna voznica kolesa tako hudo poškodovana, da je na kraju nesreče umrla.

Policisti še preiskujejo kraj in vzroke nesreče. Zaradi obravnave prometne nesreče je cesta Bukovci–Markovci do nadaljnjega zaprta. “

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.