Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči v Murski Soboti umrl voznik

PN 07062022

Policija poroča:

“7. 6. 2022 ob 10.45 se je v Murski Soboti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 79 letni moški je vozil osebni avtomobil po iz centra mesta po ulici v smeri Tišine. Pri tem je nenadoma zapeljal v levo preko nasprotnega smernega vozišča in pločnika ter travnate površine na parkirišče, kjer je trčil v parkiran avtomobil. V trčenju je 79-letni moški umrl na kraju, sopotnica v vozilu pa je ostala nepoškodovana.”

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.