Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči umrl 45-letni motorist

59A90395-407C-4991-B814-3F44E8E34437

Spletni medij 24ur.com poroča:

“V bližini Kanala ob Soči se je zgodila smrtna prometna nesreča. Po prvih zbranih obvestilih sta bila v prometni nesreči sodeležena 52-letni voznik osebnega vozila in 45-letni voznik motornega vozila. Voznik motornega kolesa je na kraju telesnim poškodbam podlegel.

Vodja OKC PU Nova Gorica je potrdil, da se je na območju Kanala ob Soči zgodila prometna nesreča, ki je terjala smrtno žrtev. Trčila sta motorno kolo in avtomobil, motorist pa je v nesreči umrl, so za STA povedali v operativno-komunikacijskem centru (OKC) Policijske uprave (PU) Nova Gorica. V nesreči je umrl slovenski državljan.  V prometni nesreči sta obe udeleženi vozili zagoreli in zgoreli. Trenutno še poteka ogled kraja prometne nesreče, prisotna sta tudi pristojni državni tožilec in preiskovalni sodnik. Po zaključenem ogledu bo predvidoma znanih tudi več podrobnosti o okoliščinah nesreče.

Zaradi prometne nesreče je zaprta glavna cesta Solkan–Plave, obvoz je čez Goriška brda. Cesta je popolnoma zaprta zaradi ogleda.”

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.