Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Smrt motorista in motoristke v občini Oplotnica

PN 11052022

Policija poroča:

“11. 5. 2022 okoli 16.25 se je v Čadramu, občina Oplotnica, zgodila prometna nesreča, v kateri sta dve osebi izgubili življenje. Ugotovljeno je bilo, da je 48 letni moški in potnica 45 letna ženska, oba iz Slovenske Bistrice, vozil trikolesnik znamke Piaggio, tip MP3 300, iz Slovenske Bistrice proti Gmajni. Izven naselja Čadram je voznik z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v zadnji levi bočni del priklopnega vozila, katerega je skupaj z vlečnim vozilom iz nasprotne smeri pripeljal 32 letni voznik iz okolice Šentjurja pri Celju. Oba udeleženca na skuterju sta padla po vozišču, ženska, ki ni uprabljala varnostne čelade, je umrla na kraju nesreče, moški pa je bil odpeljan v SB Celje, kjer je nekaj po 18. uri umrl zaradi hudih poškodb. Pri ogledu kraja nesreče sta sodelovala tudi PS in ODT.”

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.