Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V nesreči v občini Škofja Loka umrla ena oseba

PN 05052022

Spletni medij 24ur.com poroča:

“V Podpulfrci v občini Škofja Loka se je zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. Voznik avtomobila je trčil v tovorno prikolico, ki je bila parkirana ob vozišču.

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da se je ob 9. uri v Podpulfrci v občini Škofja Loka zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. Kot piše na spletni strani, se je osebno vozilo zaletelo v zadnji del tovornega vozila. Pri tem je ena oseba ostala ukleščena v vozilu. Osebo so s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci, a ji žal ni bilo več pomoči in je na kraju nesreče umrla.

Nesrečo so potrdili tudi na PU Kranj, kjer so zapisali, da je voznik osebnega vozila trčil v tovorno prikolico, ki je bila parkirana ob vozišču. “Voznik je umrl na kraju. V vozilu je bil sam. Odrejena je bila obdukcija,” so dodali gorenjski policisti.”

Vir.

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.