Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V nesreči pri Celju umrl 61-letni voznik tovornjaka

PN 03052022

Policija poroča:

“3. 5. 2022 se je ob 10. 22 na avtocesti A1, izven naselja Celje, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 61 državljan Madžarske je vozil tovorno vozilo s priklopnikom po desnem prometnem pasu avtoceste A1 iz smeri Celje center proti Celju zahod. Voznik je na desnem prometnem pasu brez zaviranja s prednjim delom tovornega vozila trčil v zadnji del priklopnika, ki je bil ustavljen na prometnem pasu zaradi kolone. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.”

Vir.

kVir

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.