Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Smrtna prometna nesreča na avtocesti Slovenska Bistrica–Tepanje

1450A89C-C18E-4175-8502-66808A1D8C56

Pol

Spletni medij 24ur.com je poroča:

“Na avtocesti Slovenska Bistrica–Tepanje so ponoči trčila tri osebna vozila. Gasilci so eno udeleženo osebo, ki je bila v šoku, našli na nasprotnem voznem pasu. V nesreči so se poškodovale štiri osebe, tri so prepeljali v UKC Maribor, ena pa je umrla.

Ob 23.24 so na avtocesti Slovenska Bistrica–Tepanje trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Slovenska Bistrica in PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb in z vpojnimi sredstvi posipali razlite motorne tekočine, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Gasilci so eno udeleženo osebo, ki je bila v šoku, našli na nasprotnem voznem pasu. 

V nesreči so se poškodovale štiri osebe, tri so bile prepeljane v UKC Maribor. Ena oseba je umrla, so sporočili gasilci PGD Slovenske Konjice.”

Vir.

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.