Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Smrtna prometna nesreča motorista pri Škofijah

5DCC70FF-C804-41ED-8C26-3A0AAB71A72F

Pol

Spletni medij 24ur.com je včeraj poročal:

“Koprski policisti so sporočili, da je v prometni nesreči na hitri cesti proti Italiji umrl motorist. Več informacij o dogodku bodo še sporočili. 

Ob 18.57 uri je bil Operativno-komunikacijski center PU Koper obveščen o prometni nesreči na hitri cesti proti Italiji, pri odcepu za Škofije. V njej je umrl voznik motornega kolesa. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalna sodnica in državna tožilka, so sporočili s PU Koper.”

Vir.

kVir

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.