Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Smrtna prometna nesreča v občini Črnomelj

PN 24042022

Pol

Policija sporoča:

“24. 2022 ob 16.36 se je na cesti Vinica – Stari trg, izven naselja Špeharji v občini Črnomelj, zgodila prometna nesreča v kateri je ena oseba umrla. 60-letni voznik motornega kolesa je med prehitevanjem trčil v pred seboj vozečega 51-letnega voznika traktorja, pri čemer je voznika motornega kolesa in 56-letno sopotnico odbilo v varnostno ograjo. Sopotnica na motornem kolesu je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju nesreče umrla. Ostali udeleženci so bili v prometni nesreči lažje telesno poškodovani.”

Vir.

kVir

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.