Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči na štajerski avtocesti umrli dve osebi, več poškodovanih

PN 19042022

Spletni medij siol.net poroča:

“Zaradi hude prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med Pesnico in Šentiljem. V prometni nesreči so po do zdaj znanih podatkih udeležena tri vozila, dve osebi sta umrli, drugim poškodovanim nudijo pomoč. Domnevni vzrok prometne nesreče je vožnja z vozilom v napačni smeri avtoceste, so sporočili s Policijske postaje Maribor. Avtocesta je v smeri Šentilja zaprta za ves promet. 

Štajerska avtocesta bo dlje časa zaprta zaradi prometne nesreče med krožiščem Pesnica in priključkom Šentilj proti Avstriji. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Pesnica−Šentilj.

Voznikom tovornih vozil, ki so iz smeri Ljubljane, Gruškovja in Lendave namenjeni proti Šentilju, priporočajo, da se izločijo na počivališča in počakajo, da bo avtocesta ponovno odprta, so zapisali na spletni strani prometnoinformacijskega centra (PIC).”

Vir.

 

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.