Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Mojstri 3D zeber v podjetju JP LPT d.o.o. sodelujejo v delavnicah Živimo Vizijo NIČ

Živimo Vizijo NIČ_JPLPT

Kmalu se bo trem lokalnim skupnostim od lani, pridružilo še dodatnih sedem občin po Sloveniji z 3D zebro v projektu Varno ima vedno prav.

Toda, ali ste vedeli kateri mojstri so ti, ki s svojimi veščinami in znanjem izrišejo zebre na vozišča? Ne, ja, niste prepričani? Kakorkoli, zaposleni so v Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice d.o.o. in z vodstvom je bilo dogovorjeno, da pred nadaljevanjem akcije “Varno ima vedno prav” izvedemo delavnice o varni mobilnosti Živimo Vizijo NIČ

Danes nas čaka druženje še z zadnjimi deli ekipe in prav zanima nas kaj bodo fantje menili po tem?

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.