Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Na cesti med Ljubljano in Kočevjem v prometni nesreči umrl 58-letni voznik

2A6428E6-9122-4CBA-82A2-8A78ED286960

Policija poroča:

“12. 3. 2022 ob 16.10 se je na glavni cesti med Mrtvicami in Ložinami, občina Kočevje, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

58-letni voznik iz okolice Ribnice je vozil osebni avtomobil po glavni cesti iz smeri Gornjih Ložin proti Kočevju. V bližini naselja Mrtvice je v blagem desnem preglednem ovinku zapeljal na levo smerno vozišče in nato preko travnika in gozdnega rastja s sprednjo stranjo svojega vozila silovito trčil v drevo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.”

Vir.

k

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.