Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Na podravski avtocesti v hudi prometni nesreči umrla ena oseba

2A6428E6-9122-4CBA-82A2-8A78ED286960

Spletni medij 24ur.com poroča:

“Na podravski avtocesti v smeri proti Mariboru se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni in eno kombinirano vozilo. V nesreči je umrla ena oseba. Po prvih podatkih se je nesreča zgodila, ko je tovorno vozilo trčilo v dve ustavljeni vozili.

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da so bili ob 10.23 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na podravski avtocesti v smeri proti Mariboru. Nesreča se je zgodila v bližini bencinskega servisa v Podlehniku. 

Po do zdaj znanih podatkih so bili v prometni nesreči udeleženi dve tovorni in eno kombinirano vozilo. Okoliščine nakazujejo, da se je nesreča zgodila, ko je tovorno vozilo trčilo v dve ustavljeni vozili. 

“Ena oseba je umrla, drugih poškodovanih v tem trenutku ni,” so sporočili iz PU Maribor. 

Po dosedanjih ugotovitvah so vsi udeleženci prometne nesreče tuji državljani.

“Ogled kraja prometne nesreče bodo pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika OS na Ptuju in v navzočnosti pristojne dežurne državne tožilke opravili policisti Postaje prometne policije Maribor,” so še zapisali. Več informacij bo znanih po opravljenem ogledu. 

Zaradi prometne nesreče je bila več ur zaprta avtocesta Gruškovje – Ptuj v smeri proti Mariboru. Obvoz za osebna vozila je bil urejen po regionalni cesti med priključkoma Podlehnik in Lancova vas.”

Vir.

k

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.