Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Darilo za 15 let izvajanja delavnic

5xSTOP je kul GJP 09 in 10022022 (21)

Z moderatorji smo se dogovorili, da Robertu “ušpičimo” nekaj za 15 let izvajanja naših delavnic. Tako smo mu pripravili jutranje presenečenje in ga pozvali, da skupaj z nami izvede delavnice 5xSTOP je kul, saj je ena izmed moderatork zbolela.. Malce smo pričakovale “razlaganje o vrsti, načinu, obliki, metodologiji delavnice” a smo se uštele. “Grem,”, je hitro odgovoril, “če so čudni časi in smo dijakom in šoli obljubili izvedbo delavnic, potem bodo pa spoznali tudi “študenta-moderatorja”, ki ne skriva svojih let”, se je še pošalil.

Tako, presenečenje je uspelo, nekajkrat smo poškililile v razred in dijaki so zelo glasno in zavzeto sodelovali, evalvacije pa mu ne bomo pokazali, da mu ne pride v navado in bo želel postati “mlad moderator”.


Z majhnim prispevkom pomagajte do izvedbe
100 predstav in 100 delavnic

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.