Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči umrl voznik tovornega vozila

6989FCA6-EF53-4A75-9421-D95621BDD69A

Spletni medij 24ur.com poroča:

“Kot je sporočil predstavnik koprske policijske uprave, se je nekaj minut po 17. uri zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, zaradi katere je cesta med Ribnico in Divačo v kraju Buje zaprta.

“Ob 17.11 je bil Operativno komunikacijski center PU Koper obveščen o prometni nesreči, v kateri je umrl voznik tovornega vozila,” je sporočil predstavnik PU Koper David Iskra. Cesta je na tem odseku zaprta, poroča tudi Prometno-informacijski center.

“Več informacij sledi,” so še sporočili s PU Koper.”

Vir.

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.