Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

82-letna voznica umrla v trčenju vlaka in avtomobila

PN 03022022

Policija poroča:

“3. 2. 2022 ob 9.02 se je v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba. 82-letna voznica je vozila osebni avtomobil iz smeri ljubljanskih Stegen v smeri proti Cesti Ljubljanske brigade. Pri prehodu ceste čez železniško progo, na Ulici Jožeta Jame, je zapeljala mimo ustavljenih dveh osebnih avtomobilov, ki sta se ustavila zaradi rdeče luči in spuščenih polzapornic, ter zapeljala na prehod čez železniško progo v trenutku, ko je iz njene leve strani pripeljal tovorni vlak. Prišlo je do trčenja, v katerem se je voznica tako hudo telesno poškodovala, da je na kraju nesreče umrla.”

Vir.

Vi

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.