Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči umrl 15-letnik

1F4568D6-DBCF-471A-8732-9862E111ED1D

Spletni medij siol.net poroča:

“V prometni nesreči na območju Slovenskih Konjic je umrl 15-letni fant, njegov sopotnik na skuterju je huje poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Prometna nesreča se je zgodila danes okoli 14.30. Po prvih podatkih sta se voznik skuterja in njegov sopotnik pripeljala iz smeri Blata, v križišču za Loče sta zavila na regionalno cesto, pri tem pa trčila v tovorno vozilo. 15-letni udeleženec s skuterja se je ob trku tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. V trčenju je bil poškodovan tudi drugi udeleženec na skuterju, prav tako star 15 let. Kako hude so poškodbe, še ni znano, so sporočili s policije. 

45-letni voznik tovornega vozila v trčenju ni bil poškodovan. Ogled kraja prometne nesreče, ki sta se ga udeležili tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, še poteka.”

Vir.

k

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.