Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Po trku v drevo umrl na kraju nesreče

PN 18012022

Mediji žal poročajo še o tretji smrtni prometni nesreči včerajšnjega dne..

Spletni medij siolNET poroča:

“Včeraj zvečer je v bližini naselja Dobrova v občini Krško voznik osebnega vozila s cestišča zapeljal po brežini. Vozilo se je obrnilo na bok in zaletelo v drevo. V prometni nesreči je ena oseba umrla, druga se je poškodovala, so sporočili policisti Policijske postaje Krško.

Gasilci Prostovoljne gasilske enote Krško so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz avtomobila izvlekli dve ukleščeni osebi, odklopili akumulator ter pomagali policiji in reševalcem Nujne medicinske pomoči Krško pri prenosu pokojne in poškodovane osebe. Reševalci NMP Krško so poškodovano osebo oskrbeli na kraju, policija dogodek še preiskuje.”

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.