Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči v občini Cerknica umrl pešec

PN 11012022

Policija poroča:

“11. 1. 2022 ob 17.42 se je v naselju Podskrajnik, Občina Cerknica, zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

51-letni voznik osebnega vozila je vozil po regionalni cesti iz smeri Cerknice proti Uncu. Na prehodu za pešce je trčil v pešca, ki je padel na nasprotno smerno vozišče, kjer je vanj trčil 52-letni voznik osebnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Unca. Pešec je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.”

Vir.

l

Zavod Varna pot vam ponuja roko pomoči in podpore.

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč žrtvam prometnih nesreč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.

Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami.