Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči hudo poškodovana osemletnica, Policija poziva očividce

24ur-16122021

Spletni medij 24ur.com poroča:

“V naselju Paka pri Velenju se je zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami, v kateri sta bila udeležena osemletna peška in neznani voznik osebnega avtomobila. Policisti pozivajo neznanega voznika in vse morebitne očividce prometne nesreče, da se zaradi razjasnitev okoliščin javijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko policije za nujne klice 113.

V sredo okrog 15.10 se je v naselju Paka pri Velenju zgodila prometna nesreča. Do nje je prišlo, ko je osemletna peška stekla iz dvorišča stanovanjske hiše proti cesti in stopila na cesto v trenutku, ko je iz njene leve strani pripeljal neznani voznik osebnega avtomobila temnejše rjave barve. Ko je voznik opazil peško, je pričel zavirati, vendar je kljub temu prišlo do trčenja.  

Po nesreči je voznik ustavil in skušal pomagati ponesrečeni, se pogovarjal z njenimi starši, nato pa odpeljal iz kraja nesreče. Policisti neznanega  voznika in vse morebitne očividce omenjene prometne nesreče pozivajo, da se zaradi razjasnitev okoliščin javijo na najbližjo policijsko postajo ali  pokličejo na telefonsko številko Policije za nujne klice 113.”

Vir.