Ob začetku tedna dve smrtni prometni nesreči

Čista nula, čista vest na Festivalu za 3. življenjsko obdobje
September 29, 2021
15 dni po nesreči umrla starejša kolesarka
September 29, 2021

27. 9. 2021: V prometni nesreči, ki se je v ponedeljek popoldne zgodila na cesti med Dolenjimi Laknicami in Drečjim Vrhom, je umrl 52-letni voznik osebnega vozila. Moški je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste po strmem pobočju. Vir.

28. 9. 2021 ob 23.17 se je na glavni cesti izven naselja Nova Gorica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 23-letni voznik osebnega vozila je vozil po glavni cesti iz smeri Nove Gorice proti Rožni dolini. V desnem preglednem ovinku je zapeljal preko neprekinjene ločilne črte čez nasprotno smerno vozišče in trčil v betonski robnik in nato še v osebno vozilo, ki ga je v tistem trenutku pravilno iz nasprotne smeri pripeljala 44-letna voznica. V prometni nesreči je 19-letni sopotnik v vozilu, ki ga je vozil 23-letni voznik, zaradi poškodb umrl na kraju nesreče. Vir.

l

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi. Psihološka pomoč je namenjena vsem, ki:

  • so se v prometni nesreči poškodovali in ali pa so se v prometni nesreči poškodovali njihovi svojci,
  • so v prometni nesreči izgubili svojega bližnjega,
  • so povzročili prometno nesrečo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *