Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Ob začetku tedna dve smrtni prometni nesreči

prometna nesreča

27. 9. 2021: V prometni nesreči, ki se je v ponedeljek popoldne zgodila na cesti med Dolenjimi Laknicami in Drečjim Vrhom, je umrl 52-letni voznik osebnega vozila. Moški je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste po strmem pobočju. Vir.

28. 9. 2021 ob 23.17 se je na glavni cesti izven naselja Nova Gorica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 23-letni voznik osebnega vozila je vozil po glavni cesti iz smeri Nove Gorice proti Rožni dolini. V desnem preglednem ovinku je zapeljal preko neprekinjene ločilne črte čez nasprotno smerno vozišče in trčil v betonski robnik in nato še v osebno vozilo, ki ga je v tistem trenutku pravilno iz nasprotne smeri pripeljala 44-letna voznica. V prometni nesreči je 19-letni sopotnik v vozilu, ki ga je vozil 23-letni voznik, zaradi poškodb umrl na kraju nesreče. Vir.

l

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi. Psihološka pomoč je namenjena vsem, ki:

  • so se v prometni nesreči poškodovali in ali pa so se v prometni nesreči poškodovali njihovi svojci,
  • so v prometni nesreči izgubili svojega bližnjega,
  • so povzročili prometno nesrečo.