Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Robert Štaba v oddaji Planet 18 o aktivnosti za varno udeležbo otrok na šolskih poteh ob začetku novega šolskega leta

Planet-18-31082021-1024x552

Robert Štaba je bil danes gost v oddaji Planet 18 na Planet TV, kjer je z voditeljico Valentino Plaskan spregovoril o aktivnosti za varno udeležbo otrok na šolskih poteh ob začetku novega šolskega leta, ki jih izvajajo vladne in nevladne organizacije, prostovoljci, občine, šole in starši, o spremembah na področju kazni za prometne prekrške ter poslabšanju statistike prometne varnosti v preteklih mesecih.

l

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.