Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Po trku v prikolico tovornjaka umrl voznik osebnega avtomobila

PN-30082021-1024x576

Spletni medij 24ur.com poroča:

“Na regionalni cesti Šempeter–Dornberk pri Prvačini je 60-letni voznik osebnega vozila trčil v prikolico tovornjaka, ki je bila parkirana ob cestišču. Voznik je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

Ob 22.54 se je na regionalni cesti Šempeter–Dornberk pri Prvačini v občini Nova Gorica zgodila huda prometna nesreča. Osebno vozilo je trčilo v prikolico tovornjaka, ki je bila parkirana ob cestišču. “Ko je voznik zapeljal iz mostu preko reke Vipave po klancu navzdol v blagi levi ovinek je voznik
zapeljal v desno na makadamsko parkirišče in se zaletel v parkirano prikolico tovornega vozila za prevoz delovnih strojev. Po trčenju je voznik ostal ukleščen v vozilu in je zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju tragične nesreče,” so sporočili iz PU Nova Gorica.

Posredovali so gasilci JZGRD GE Nova Gorica. Ti so iz vozila s tehničnim posegom rešili voznika, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, mesto nesreče so protipožarno zavarovali in nudili razsvetljavo. Na kraju so bili tudi reševalci NMP ZD Nova Gorica in Policija.

Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica bodo o vseh ugotovljenih dejstvih prometne nesreče s smrtnim izidom s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na cestah na Severnem Primorskem je za posledicami prometnih nesreč v letošnjem letu umrlo 5 ljudi.”

Vir.