Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Danes dve prometni nesreči s smrtnim izidom

PN-17082021-1024x576

Policija poroča o dveh smrtnih prometnih nesrečah:

“17. 8. 2021 ob 14.10 se je izven naselja Kozji Vrh nad Dravogradom zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. 69-letni voznik traktorja je vozil po makadamski gozdni cesti v smeri proti Kozjemu Vrhu nad Dravogradom. S traktorjem se je prevrnil na levi bok in se začel prevračati po strmini, nato pa s prednjim delom silovito trčil v makadamsko cesto. Voznik je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl. Policisti Postaje prometne policije Celje okoliščine nesreče še preiskujejo.” (Vir)

“17. 8. 2021 ob 14.10 se je izven naselja Ratež, na območju Občine Novo mesto, zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. 68-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po lokalni cesti iz smeri Šempetra proti Ratežu. Iz neznanega razloga je zapeljal v desno izven vozišča na gozdno površino, kjer je trčil v drevo in ostal ukleščen v vozilu. S kraja nesreče je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Novo mesto, kjer je zaradi hudih poškodb umrl. Policisti Postaje prometne policije Novo mesto okoliščine nesreče še preiskujejo.” (Vir)

l

V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi. Psihološka pomoč je namenjena vsem, ki:

  • so se v prometni nesreči poškodovali in ali pa so se v prometni nesreči poškodovali njihovi svojci,
  • so v prometni nesreči izgubili svojega bližnjega,
  • so povzročili prometno nesrečo.