Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Policija poziva očividce

Policija

Portorož: V ponedeljek, 2. avgusta 2021, se je ob 18.20 uri v Portorožu (pri otroški gokart stezi) zgodila prometna nesreča, po kateri je voznik osebnega avtomobila zapustil kraj.52-letna ženska je z električnim skirojem vozila po cesti Obala, od Portoroža proti Luciji. Ko je pripeljala vzporedno z otroško gokart stezo, je s prednjim delom skiroja in svojim telesom trčila v odprta leva vrata tam parkiranega vozila. Po trčenju je padla in se lažje poškodovala. Neznani voznik je po dogodku z vozilom odpeljal naprej, proti Luciji.Voznika omenjenega vozila ali morebitne očividce Policija prosi, da čim prej pokličejo Postajo prometne policije Koper (05/ 510 05 30) ali na 113 in policistom pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče. (Vir)

Ljubljana – Šiška: Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila 29. julija 2021 ob 20.50 v križišču Celovške ceste in Drenikove ulice v Ljubljani in sicer med kolesarjem ter neznano voznico, neznanega manjšega avtomobila, novejše izvedbe, bele barve, KR ali KP registrskega območja.Po do sedaj zbranih obvestilih je mlajša voznica, temnih las, na prehodu za kolesarje trčila v kolesarja in po trčenju s kraja odpeljala. V prometni nesreči se je kolesar lahko telesno poškodoval.Zaradi razjasnitve prometne nesreče naprošajo vse, ki bi kaj vedele o nesreči, da o tem obvestijo Policijsko postajo Ljubljana Šiška na št. 01/583-37-00, na interventno št. 113 ali anonimno na 080 1200. Prav tako pozivajo neznano voznico, da se zglasi na Policijski postaji Ljubljana Šiška, Podutiška cesta 88 oz. pokliče podano številko policijske postaje. (Vir)

Novo mesto: Včeraj, 3. avgusta 2021, se je okrog 5.30 na Andrijaničevi cesti v Novem mestu zgodila prometna nesreča. Policisti zaradi razjasnitev vseh okoliščin pozivajo vse udeležence v prometu, ki so se ob tej uri vozilu Volkswagen passat karavan, črne barve, zaradi nevarne vožnje morali umikati ali jih je voznik kako drugače ogrožal, ter ostale priče nesreče, da o tem obvestijo Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56, Ljubljana na št. 01 583 88 20 ali pokličejo na interventno številko 113.Zoper voznika vodijo predkazenski postopek zaradi sumov kaznivega dejanja, ker je s svojo vožnjo pred tem ogrožal tudi druge udeležence v prometu. (Vir)

Gornja Radgona: Včeraj, 3. avgusta 2021 okrog 20.25 se je izven naselja Ptujska cesta, v Gornji Radgoni, zgodila prometna nesreča v kateri je voznica osebnega avtomobila, trenutno še iz neznanega razloga zapeljala levo z vozišča in trčila v drevo. Voznica se je v nesreči hudo telesno poškodovala in je bila odpeljana v bolnišnico.Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, Policija prosi morebitne priče ali očividce, da pokličejo na Postajo prometne policije Murska Sobota na tel. št. 02 522 4450 ali na interventno št. 113 oz. se oglasijo na najbližji Policijski postaji. (Vir)