Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči umrl 37-letni motorist

C2E94C50-10BE-4AFF-A05B-3A0FBAA86AA4

Policija poroča:

“31. 7. 2021 nekaj po 16. uri je bila na območju PU Celje prometna nesreča, v kateri je umrl motorist. V Lokovici pri Velenju je 59 letni voznik tovornega vozila zapeljal iz stranske na glavno cesto v trenutku, ko je po glavni cesti pripeljal 37 letni voznik motornega kolesa, ki je pričel zavirati, vendar je kljub temu trčil v levi del tovornega vozila. Zaradi hudih poškodb je motorist umrl takoj na kraju nesreče.”

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.