Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

E-delavnice 5xSTOP je kul in zv0zi z učenci 3. triade

zv0zi OŠ Dravograd 24052021 (6)

Ta teden smo se zopet družili na daljavo skozi e-delavnice 5xSTOP je kul in zv0zi z učenci razredov 3. triade na OŠ Dravograd in OŠ Miška Kranjca.

Med drugim so nam učenci sporočili sledeče:

“Ta delavnica mi je bila zelo všeč in sem se tudi zamislila! tudi zadnji video ko smo si ga ogledali še me je zelo dotaknil in sem potočila tudi kakšno solzo, zato mi je iskreno žal kar se nekaterim dogaja! te predstavitve želim še večkrat saj so zelo lepo predstavljene, zanimivo, zabavno, razumljivo in res veliko se naučiš!”

O katerem videu je govora?


Hvala vsem, ki ste nam prisluhnili na daljavo, kmalu pa se tudi mi vračamo v živo pred šolske klopi. 🤞

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.