Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči umrla voznica, enoletnega otroka prepeljali v bolnišnico

PN 19052021

Spletni medij 24ur.com poroča o novi smrtni prometni nesreči:

“V prometni nesreči pri naselju Nedelica je umrla voznica osebnega avtomobila. Enoletnega otroka, ki je bil v njenem vozilu, so prepeljali v bolnišnico.

Pomurski policisti so bili danes ob 8.27 obveščeni, da se je v Nedelici (občina Turnišče) zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila. Voznica enega od teh je v nesreči umrla. V njenem vozilu se je kot sopotnik nahajal enoletni otrok, ki so ga odpeljali v bolnišnico.

Policisti opravljajo ogled kraja nesreče. Več informacij bodo posredovali po končanem ogledu.”

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.