Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V trčenju tovornega in osebnega vozila mlajši voznik izgubil življenje

PN 06042021

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča o prometni nesreči s smrtnim izzidom:

“Prometna nesreča 6. 04. 2021 08:53‌‌

Ob 8.53 sta na magistralni cesti Medvode–Kranj v občini Medvode trčila tovorno in osebno vozilo. V trčenju je mlajši voznik vozila izgubil življenje. Gasilci GB Ljubljana, GARS Kranj in PGD Škofja Loka so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in s tehničnim posegom preminulega izvlekli iz vozila.”

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.