Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Ob materinskem dnevu podarite pesniško zbirko ambasadorke Brede Marije Kovše

kopija_DSC_0178

Ob bližajočem se MATERINSKEM DNEVU podarite darilo s pomenom. Izbirajte med 8 pesniškimi zbirkami.

Avtorica je pred leti doživela hudo prometno nesrečo, ki je za vedno spremenila njen pogled na svet. Svoj pesniški opus je začela s pomladjo, simbolom prebujenja in ponovnega začetka, v zbirki Opus Poletje išče smisel življenja prežet s številnimi vprašanji, zbirka jeseni priča o zrelosti in času bogatega obiranja sadov, v četrtem opusu pa nam ponuja spoznanje resnične ljubezni do čudovite lepote vesoljnega stvarstva.PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.