Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Vizionarka, ki je že pred leti poosebljala svoje poslanstvo in tudi Vizijo NIČ

Zarja Jana 03032021 (2)

Verjemite mi, da nekaj let nazaj, ni bilo prav nobene obveze ali velike potrebe, da bi ravnateljica enega izmed ljubljanskih vrtcev za vzgojiteljice, starše in otroke organizirala delavnice in programe Varna mobilnost – Živimo Vizijo NIČ.

Vendar jih Dragica Kraljič je. Še več, vedno jim je dodala svojo noto, pogled, razmišljanje, izkustvo, predvsem pa, je kot vizionarka vedela, zakaj to počne in podaja te vsebine, zgodbe, ki jih piše življenje, tistim, ki smo jim zaupali naše najmlajše, našo bodočnost, naš smisel – naše prečudovite otroke.

Ja, se strinjam, vsi ki jo poznamo vemo, da je srčnost, predanost svojemu poslanstvu vtkana v Dragico, na vseh ravneh njenega življenja tako profesionalno kot osebno. In danes, ko kot upokojenka s sinom Janekom uživa vsakdanje življenje, v naravnem biseru Slovenije, ni prav velike potrebe, da v kolumni omeni sporočilnost in poslanstvo Zavoda Varna pot.

Pa ga je, v včerajšnji kolumni Zarje Jane – Nenavadna mama je previdna. Draga Dragica, sam bi ti najraje dal nek drug naslov Nenavadna mama je vizionarka. Uživajta v naravi in srečno.

Robert Štaba