Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Policija išče nevarnega voznika

prehitra vožnja

Spletni medij 24ur.com poroča:

“Policisti pozivajo vse, ki so v nedeljo pozno popoldne videli ali se celo morali izogniti nevarnemu vozniku, ki je v nasprotni smeri vožnje vozil po ljubljanski obvoznici od izvoza na Celovško cesto proti Brdu, naj se jim oglasijo. Voznik osebnega vozila znamke BMW je namreč s svojo vožnjo ogrožal svoje življenje in življenje drugih udeležencev v prometu.

Ljubljanski policisti so v nedeljo, okoli 19. ure, na ljubljanski obvoznici obravnavali kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu.

Kaznivega dejanja je osumljen neznani voznik osebnega vozila znamke BMW serije 1, temne barve, ki je peljal po obvoznici od izvoza na Celovško cesto proti Brdu v nasprotni smeri vožnje. Policisti prosijo vse morebitne priče, še posebej tiste, ki so se omenjenemu vozniku morali izogibati, so bili ogroženi ali so videli registrsko številko omenjenega vozila, da to sporočijo na telefonsko številko Postaje prometne policije Ljubljana na številko 01/583 88 20, številko 113 ali anonimni telefon 080 12 00.”

Vir.